Praktikplads

Vores Børnehave

Praktikplads i Børnehaven


Hvis du er pædagog eller Pau studerende og vil vide mere om at være i praktik i Vores Børnehave, kan du her se vores praktikbeskrivelse.


Uddannelsesplan finder du her (pdf).


Praktik Beskrivelse

 

Vores Børnehave er en privat institution i Snogebæk, Nexø.

Vi er pt et team på 6 ansatte. 1 pædagogisk leder på 32 timer, 2 pædagog og 1 PGU`er på 32 timer, 1 PAU på 32 timer samt en køkken/rengøringsdame på 25 timer.

Vores institution rummer børn fra 0-6 år. Vi har alle børn i én gruppe uanset alder, men planlægger aktiviteter efter aldersgrupper.


Vi opdrager børnene i samråd med forældrene til sociale kompetencer, så de behandler andre som de selv vil behandles og børnene præsenteres for en bred vifte af sange, musik og kulturhistorie.


Vi lægger vægt på en dagligdag med tryghed og gensidig tillid og respekt for det enkelte barn. Vi ønsker at medvirke til, at børnene bliver ansvarsbevidste i for hold til sig selv, deres medmennesker og samfundet i øvrigt.


Børnene tilbydes dagligt sund mad, der spises i fællesskab.

Vi ligger tæt på skov og strand. Vores have er unik og vores stald med sandkasse under tag giver mange gode lege-muligheder i al slags vejr.


Da det er forældrenes børn, må der naturligt ligge et tæt samarbejde. Vi stiller store krav til os selv som personalegruppe og derfor også til dig som studerende.


Vil du have indsigt i et meget tæt forældre-samarbejde og pædagogiske strategier lagt til rette for det enkelte barn og familie, så har vi rigtig meget at byde på.

Vores Børnehave · Hovedgade 51 · 3730 Nexø · Bornholm · Tlf 56 93 23 24

Cookies og Persondata - Webdesign: Heidi Eisner