Personale

Vores Børnehave

Sådan Arbejder Vi


Vi er en meget arbejdsom personalegruppe, hvor pædagogik er i højsædet. Der lægges strategier for det enkelte barn, og vi lægger stor vægt på forældresamarbejde, da det er forældrenes børn. Vi deler gerne ud af pædagogiske værktøjer.


Det er vigtigt, at man hver dag bliver mødt af en personalegruppe, som er venlig, imødekommende, nærværende og rummelig. Vi stiller altid op til en snak om glæder, sorger og opdragelse, der vedrører jer og jeres børn og kommer gerne med input.


Alt fast personale er uddannet.

Personalegruppen består af


  • 1 pædagog
  • 2 PAU/PGU'er (+ 1 ferieafløser)
  • 1 leder
  • 1 køkken/rengøringsdame
  • 1 pedel (2 timer/uge)
  • 1 kontormand (2 timer/uge)


Hos os er man max. ansat 32 timer ugentligt, da vi stiller store krav til os selv om at gøre børnearbejdet godt og møde friske hver dag.


Lotte Madsen (daglig leder)

Jeg har været med fra start i 2007. Jeg er uddannet fra Frøbel i 1985 og startede min karriere på Vesterbro. Jeg har boet i Svaneke i mange år med mand og hund.


Jeg bruger min erfaring og sunde fornuft til at lede og fordele i Vores Børnehave - og jeg deler gerne ud af pædagogiske værktøjer.


Du er altid velkommen i Vores Børnehave.


Kirsten Hansen

'Kisser'

Jeg er gift mor til to og bor i Svaneke. I 2006 tog jeg PGU´en. Jeg har arbejdet med børn siden 1989 – og grunden til, at jeg stadig gør det, er at det for mig giver rigtig god mening at skabe en hverdag, som er tryg, stabil og udviklende for det enkelte barn.


Jeg har været ansat fra børnehavens start og synes stadig, jeg bliver udfordret på en god måde i huset.Bettina Pihl

Jeg er uddannet PGU fra 2007.

Jeg var ansat i huset i 2 år og blev så uddannet lægeeksamineret fodplejer. Jeg vendte derefter tilbage til øen og der var igen job til mig i Vores Børnehave. Jubiii.


Jeg præger huset og udvikler mig personligt og fagligt. Arbejdet med børnene er meningsfyldt og sjovt og der er et fantastisk sammenhold personalet imellem.


Jeg er heldig at have et arbejde, som jeg holder så meget af.

Rikke Mortensen

Jeg er uddannet PAU fra 2014 og har i de sidste år arbejdet både med børn og voksne udviklingshæmmede.


Jeg er enormt glad for at have fået muligheden for at arbejde i Vores Børnehave, hvor pædagogik er i højsædet hver dag. Her bliver børnene set, hørt og anerkendt og jeg er med til at støtte og præge det enkelte barns udviklingsproces.


Jette Mortensen

Jeg bor i Nexø, er gift med Niels Jørn, har en datter og tre børnebørn.


Jeg har arbejdet i forretning i mange år, og er glad for at stå for mad/rengøring og hygge om de skønne børn.


Helena Funch Jørgensen

Jeg er uddannet pædagog fra 2010.


Jeg har været i Vores Børnehave af flere omgange. De seneste år har jeg arbejdet i skole-verdenen som støttepædagog for børn med særlige behov og med modtager børn. Nu er jeg hjemme igen.


Jeg bor i Nexø med min mand, min søn og papdatter.


Det er skønt at arbejde et sted med gode kemier, struktur og glæde blandt børn og voksne.

Rune Nielsen

Kontormand. Jeg står for indbetalinger, løn og regninger.Vores Børnehave · Hovedgade 51 · 3730 Nexø · Bornholm · Tlf 56 93 23 24

Cookies og Persondata - Webdesign: Heidi Eisner