Personale

Vores Børnehave

Personale

Personalegruppen består af en blanding af pædagoger, PAU/PGU'er, en leder, en madmor, en pedel (2 timer/uge), samt 1 kontormand (2 timer/uge). 


Vi har også af og til brug for vikarer i ferier osv. og bruger gerne de samme flere gange, så de kender huset og børnene.

Hos os er man max. ansat 32 timer ugentligt, da vi stiller store krav til os selv om at gøre børnearbejdet godt og møde friske hver dag.


Alt fast personale er uddannet.

Lotte Madsen (daglig leder)

Jeg har været med fra start i 2007. Jeg er uddannet fra Frøbel i 1985 og startede min karriere på Vesterbro. Jeg har boet i Svaneke i mange år med mand og hund.


Jeg bruger min erfaring og sunde fornuft til at lede og fordele i Vores Børnehave - og jeg deler gerne ud af pædagogiske værktøjer.


Du er altid velkommen i Vores Børnehave.


Kirsten Hansen

'Kisser'

Jeg er gift mor til to og bor i Svaneke. I 2006 tog jeg PGU´en. Jeg har arbejdet med børn siden 1989 – og grunden til, at jeg stadig gør det, er at det for mig giver rigtig god mening at skabe en hverdag, som er tryg, stabil og udviklende for det enkelte barn.


Jeg har været ansat fra børnehavens start og synes stadig, jeg bliver udfordret på en god måde i huset.Marie-Louise Bjerregrav

Jeg er uddannet på Holstebro pædagog seminarium (2004).


Jeg har mest arbejdet i vuggestuer, men også været støttepædagog for et skolebarn.


Jeg er rigtig glad for at arbejde i Vores Børnehave. Her bliver det enkelte barn set og det pædagogiske arbejde er i højsæde.


Jeg bor i Svaneke sammen med mine to drenge.

Claudia Kollert

Jeg er uddannet diætist fra 2005 og madmor i Vores Børnehave.


Jeg er mor til 3 børn. Min datter har haft 3 dejlige år i Vores Børnehave og går nu i skole.


Jeg var bestyrelsensmedlem i 2 år, men fordi jeg godt kan lide at lave mad, er jeg nu madmor i Vores Børnehave.

Rikke Mortensen

Jeg er uddannet PAU fra 2014 og har i de sidste år arbejdet både med børn og voksne udviklingshæmmede.


Jeg er enormt glad for at have fået muligheden for at arbejde i Vores Børnehave, hvor pædagogik er i højsædet hver dag. Her bliver børnene set, hørt og anerkendt og jeg er med til at støtte og præge det enkelte barns udviklingsproces.


Helena Funch Jørgensen

Jeg er uddannet pædagog (2010).


Jeg har været i Vores Børnehave af flere omgange. De seneste år har jeg arbejdet i skole-verdenen som støttepædagog for børn med særlige behov og med modtager børn. Nu er jeg hjemme igen.


Jeg bor i Nexø med min mand, min søn og papdatter.


Det er skønt at arbejde et sted med gode kemier, struktur og glæde blandt børn og voksne.

Rune Nielsen


Kontormand. Jeg står for indbetalinger, løn og regninger.Vores Børnehave · Hovedgade 51 · 3730 Nexø · Bornholm · Tlf 56 93 23 24

Cookies og Persondata - Webdesign: Heidi Eisner